Terapia Psicológica Individual


asesoramiento

Es un dels serveis de recolzament individual que ofereix l’associació als cuidadors i familiars de persones amb alzheimer o demència similar.

El programa persegueix afavorir l’acceptació de la malaltia per part del cuidador o familiar, potenciar l’afrontament de la situació, reorientar les respostes, reduir l’estrès, oferir pautes per al manejo de la persona afectada i reencontrar un estil de vida més saludable

El programa va dirigit a qualsevol cuidador o familiar de una persona afectada d’Alzheimer o demència similar. La inclusió en el programa pot ser detectada per els professionals de l’associació o be pot ser sol•licitada per el propi interessat.

Les causes per les que es sol•licita aquest recolzament o per les que son assignats al programa poden deures a múltiples dificultats que planteja la malaltia al llarg del seu procés d’evolució: l’impacte del diagnòstic, la convivència i el tracte amb la persona afectada, la sobrecarrega produïda per els diferents cuidats, l’assumpció de noves funcions, el sentiment de pèrdua anticipada, el manejo dels símptomes psicològics i comportamentals de la persona afectada, la pèrdua de reforçadors, el aïllament social, la soledat, la elaboració del dol, etc.

 

L’ horari es de Dilluns, Dimecres i Divendres de 10:00 a 13:00,  i els Dijous i Dimarts de 15:30 a 18:30 hores, amb Cita Prèvia.

Aquesta Activitat està subvencionada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.Avis Legal | Política de Privacitat | Política de Privacitat de Xarxes Socials | Política de Cookies