Fes-te soci


Col·labora amb nosaltres i fes-te soci de l´Associació de Familiars d’Alzheimer de Muro i Comarca. Amb una aportació mínima de 20 €, pots col·laborar amb l´AFA Muro per a mantindre les infraestructures, el complexe que dia a dia, els nostres malalts d’Alzheimer utilitzen i que volem que continúen utilitzant-lo amb la millor qualitat. El teu suport es molt important per a nosaltres.

 


Desitge fer-me soci de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i altres demències de Muro i Comarca en condició de:

Amb una quota de € anuals (quota mínima 20,00 €)

Dades personals

Nom i cognoms (requerit)

Adreça (requerit)

C.P (requerit)

Població (requerit)

Tel (requerit)

E-mail (requerit)

DNI (requerit)

Professió (requerit)

Data de Naixement (requerit)

En cas d’associar-se com a familiar, rellene aquestes dades:

Nom del malat:

Parentiu:

DNI:

Data Naixement:

Població:

D’acord amb l’establert per la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES DE MURO I COMARCA amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ JOSÉ BONO, 71 03830 MURO DE ALCOY (ALACANT).
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.