Fes-te soci


Col·labora amb nosaltres i fes-te soci de l´Associació de Familiars d’Alzheimer de Muro i Comarca. Amb una aportació mínima de 20 €, pots col·laborar amb l´AFA Muro per a mantindre les infraestructures, el complexe que dia a dia, els nostres malalts d’Alzheimer utilitzen i que volem que continúen utilitzant-lo amb la millor qualitat. El teu suport es molt important per a nosaltres.

 


Desitge fer-me soci de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i altres demències de Muro i Comarca en condició de:

Amb una quota de € anuals (quota mínima 20,00 €)

Dades personals

Nom i cognoms (requerit)

Adreça (requerit)

C.P (requerit)

Població (requerit)

Tel (requerit)

E-mail (requerit)

DNI (requerit)

Professió (requerit)

Data de Naixement (requerit)

En cas d’associar-se com a familiar, rellene aquestes dades:

Nom del malat:

Parentiu:

DNI:

Data Naixement:

Població:

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679, i en relació al tractament de les seues dades personals, li informem del següent: Responsable: El responsable del tractament és ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D'ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES DE MURO I COMARCA, C/ Josep Bono, N 71, 03830, Muro d'Alcoi (ALACANT) . Finalitat: Gestionar l'alta com a soci de l’AFA Muro, enviament d'informació, resposta a les seues consultes i peticions, mentres dure nostra relació i tinguem el seu consentiment. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seues dades, i la limitació o oposició al tractament per mitjà d'un escrit acompanyat de còpia de document oficial que li identifique, dirigit el Responsable del tractament. En cas de disconformitat amb el tractament,també té dret a presentar una reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Més informació: https://www.adelopd.com/c/privacidad/associacio-de-familiars-de-malalts-dalzheimer-i-altres-demencies-de-muro-i-comarca