Fes-te voluntari


Ajuda’ns a ajudar!. L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Muro i Comarca necessita gent dispossada a donar una mà als que més falta els fà. Si eres una persona activa, dinàmica, i que mai no pots donar un no quan algú et necessita, entra i envia-mos un correu amb les teues dades. Estarem sempre agraïts amb tu!


Complimenta el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a una entrevista personal. Els camps marcats amb (*) son obligatoris:

Nom i Cognoms (requerit):

DNI (requerit):

Data de Naixement (requerit):

Telèfon fixe:

Telèfon mòvil (requerit):

Email (requerit):

Població(requerit):

Provincia (requerit):

 

Quant de temps ens pots dedicar?

Temps de dedicació (de 1 a 8 hores) (requerit):

Jornada

 

Àrees de recolzament en les que estàs interessat

D’acord amb l’establert per la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS D’ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES DE MURO I COMARCA amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ JOSÉ BONO, 71 03830 MURO DE ALCOY (ALACANT).
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.