AFA MURO I COMARCA REP EL PREMI DE FEVAFA EN EL CONGRÉS AUTONÒMIC

03
Dic

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Muro i Comarca fou guardonada amb el Premi a la Labor Social 2012.

FEVAFA (Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer) va organitzar el passat dissabte, 23 de novembre, el V Congrés Autonòmic d’Alzheimer a la localitat de Torrevella, jornada que va comptar amb la nombrosa presència de representants d’associacions, autoritats locals i autonòmiques i que va oferir diverses ponències presentades pels millors professionals i els temes més actuals sobre la malaltia.

Durant el Congrés es va fer el lliurament dels Premis Federació 2012, que són el reconeixement públic i simbòlic a eixes entitats que han fet una gran labor lluitant contra aquesta malaltia. AFA MURO va rebre el premi a la LABOR SOCIAL, guardó que està destinat a reconéixer aquella associació que desenvolupa una activitat professional excel•lent cada dia i que a més aporta un valor extra a la societat amb projectes destinats a millorar la qualitat de vida d’aquells que més ho necessiten. Inmaculada López, presidenta d’AFA MURO, arreplegà el premi en representació de l’organització.